Kik is vagyunk?

Engedje meg, hogy bemutatkozzunk...

Önnek mit jelent a profizmus? Pénzt, sikert és elismerést, vagy mindezeket egyben?

Számunkra a profizmus maga az elégedettség. Elégedettek pedig akkor vagyunk, ha Ön és minden ügyfelünk kivétel nélkül elégedett. Hogy ez csak egy jól megfogalmazott és hangzatos mondat? A gyanakvása jogos, de megcáfolandó.

Mi tisztában vagyunk vele, hogy miért csináljuk! Mert míg mások a kifestő lapjait színezték, mi a márkakereskedések prospektusait gyűjtöttük. Mert amíg a többiek a Nintendo gombjait nyomogatták, addig mi apáinkat kérleltük eldugott utakon és kietlen területeken, hogy engedjék át a volánt. A hétvégi túrákon nem a tájat figyeltük a hátsó ülésről, hanem a fordulatszámmérő mozgását, a motor hangjának változását, a szaggatott vonalak elsuhanásának gyorsaságát. A kifestő mellett talán lehettünk volna művészek, a Nintendo előtt ülve pedig informatikusok. Mi azonban autóztunk! Együtt és egyedül, vezetve és utasként, apáink mellett és később apáinkkal együtt.

Cégünket azért építjük, hogy ezt a tudást, tapasztalatot és lelkesedést igazi szolgáltatásként adhassuk át Önnek. Lendületünket és motivációinkat az a megszállottság táplálja, mely gyermekkorunk óta a négykerekűekhez húz minket. Flottaszolgáltatás hosszú távú bérleti konstrukciókkal, egy meglévő járműflotta kezelése, tanácsadói szolgáltatás vagy bármilyen gépjárműves projekt menedzselése és szakmai támogatása mind-mind illeszkedik cégünk profiljába.

Szolgáltatásaink területén nem találtunk fel semmi újat. Amit nyújtunk, az viszont egyedi és újszerű, mert minden ügyfelet egyedi kéréseinek megfelelően kezelünk. Folyamatos kapcsolattartás, a határidők precíz és maradéktalan teljesítése, mindez kiemelkedő szolgáltatási színvonal mellett.

Ha Ön most azt mondja magában, hogy ehhez hasonlót már máshol is olvasott, akkor igaza van. A fenti ígéreteket sokan leírták már. Mi azonban tartjuk magunkat az ígéretekhez.

Ezzel a megszállottsággal és lendülettel állunk készen arra, hogy Önnek és cégének segítséget és értéket biztosítsunk, mert saját profizmusunk elengedhetetlen eleme az Ön elégedettsége.