Flotta & projektmenedzsment

Precizitás, profizmus és maradéktalan szakmai felkészültség.

Bízza ránk!

Ha Ön humán – erőforrás problémákkal küzd, egyes ügyletei és projektjei azonban határidős teljesítést, szakmai tudást és precíz munkavégzést igényelnek, akkor a legjobb oldalt nyitotta meg. A Sajo Car Fleet Kft. olyan gépjárműves projektek lebonyolítását is vállalja, melyeknél a pontosság és minőség alapvető követelmény. Közbeszerzési eljárások és egyéb pályázatok megvalósítása, kiírások összeállításában való szakmai segítségnyújtás, folyamatoptimalizálás, részteljesítések ütemezése, beszállítói és átadási dokumentációk teljes körű elkészítése és rendszerezése is a szolgáltatás része, számos más, egyéni igény megvalósítása mellett. Ha ránk bízza projektjeit biztos lehet abban hogy cégének imázsát és érdekeit is egyaránt képviseljük.
Tisztában vagyunk vele, hogy ezek a projektek már a megvalósítást megelőzően rengeteg befektetett energiát és előkészítő munkát igényelnek. Cégünk és csapatunk garantálja, hogy a megvalósítás ugyan olyan profizmusról és precíz szakmai felkészültségről tanúskodik majd, mint az előkészítés lépései. Amennyiben Önnek is számít az ügyfél-elégedettség, projektjeit Bízza ránk!

Ajánlatkérés

Page Break

Page Break

Page Break

Page Break

Page Break

* - A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében, hogy kollégánk egyedire szabott ajánlattal tudja Önt megkeresni.

Lojalitás

Mert nem csak a munkánk minősége alapján ítélnek meg minket. A felvállalt és vállalt szerepünkhöz nem elég egyszerűen tartanunk magunkat, ahhoz lojálisnak kell lennünk.

Megbízhatóság

Mert nem a pillanatnyi sikereket részesítjük előnyben. Hosszútávon gondolkodunk, a hosszú távú ügyfél-elégedettséghez pedig folyamatosan megbízhatónak kell lennünk!

Precizitás

Mert az élet sokrétű, ezért nekünk is sokoldalúnak kell lennünk. Ahhoz pedig, hogy szolgáltatásainkat minden területen színvonalasan nyújtsuk, precíznek kell lennünk.

Maximalizmus

Mert mi sem vagyunk tökéletesek. De annak érdekében, hogy ne csak a hibákat, hanem a hibák lehetősségét is a minimálisra redukáljuk, maximalistának kell lennünk.