Tanácsadói szolgáltatás

Tapasztalat és segítőkészség, hogy Ön a munkára koncentrálhasson.

Rendelkezésre állunk, Önnek csak kérdeznie kell!

Az elmúlt évek azt igazolják, hogy az egyre szélesedő járműválaszték és a gyors technológiai folyamatok, melyek az autógyártást jellemzik, egyre nehezebb döntés elé állítják a használókat és a vásárlókat egyaránt. Ebben is segít Önnek a Sajo Car Fleet csapata. Vásárlás, csere, műszaki és használati tanácsadás, karbantartási tippek, szakmai partnerhálózat és cégkeresés, valamint számos más terület, ahol személy és haszonjárművek tekintetében is használható és kézzel fogható tanácsokkal tudjuk ellátni Önt és vállalkozását. Mindannyian tudjuk, hogy abban az esetben is felmerülhetnek váratlan kérdések, amikor egy már működő, használható flottamenedzsment rendszer és protokoll alakult ki a cég napi működésében. Engedélyek, hivatali ügyintézések, műszaki dokumentumok elkészítése és jóváhagyása, folyamatokban való segítségnyújtás…. Ezek olyan feladatok, amelyek számos nyitott és elsőre nem megválaszolható kérdést tartogathatnak. A Sajó Car Fleet Kft. legnagyobb előnye ezen a területen a több évtizedes tapasztalat. Ezt a tapasztalatot pedig most Ön és vállalkozása is igénybe veheti. Bármilyen autózással kapcsolatos kérdés vagy probléma: mi is és tudásunk is a rendelkezésére áll!

Ajánlatkérés

Page Break

Page Break

Page Break

Page Break

Page Break

* - A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében, hogy kollégánk egyedire szabott ajánlattal tudja Önt megkeresni.

Lojalitás

Mert nem csak a munkánk minősége alapján ítélnek meg minket. A felvállalt és vállalt szerepünkhöz nem elég egyszerűen tartanunk magunkat, ahhoz lojálisnak kell lennünk.

Megbízhatóság

Mert nem a pillanatnyi sikereket részesítjük előnyben. Hosszútávon gondolkodunk, a hosszú távú ügyfél-elégedettséghez pedig folyamatosan megbízhatónak kell lennünk!

Precizitás

Mert az élet sokrétű, ezért nekünk is sokoldalúnak kell lennünk. Ahhoz pedig, hogy szolgáltatásainkat minden területen színvonalasan nyújtsuk, precíznek kell lennünk.

Maximalizmus

Mert mi sem vagyunk tökéletesek. De annak érdekében, hogy ne csak a hibákat, hanem a hibák lehetősségét is a minimálisra redukáljuk, maximalistának kell lennünk.