Meglévő járműpark kezelés

Mert az autók és a megfelelően kezelt járműflotta között érzékelhető a különbség.

A Flotta

A megfelelően hozzáértő és elhivatott alkalmazott megtalálása nem könnyű feladat. Egy jó flotta-menedzser sokféle kompetenciával kell hogy rendelkezzen, hiszen egyszerre műszaki, pénzügyi és jogi szakember is. Aki pedig teljesíti az elvárásokat, azt nyilván meg is kell fizetni. A Sajo Car Fleet ennek a havi bérköltségnek csupán egy töredékéért képes vállalkozása teljes, már meglévő járműállományát kezeli és teljes körűen menedzselni. A flotta átvilágítása és felmérése után javaslatot teszünk az esetleges változtatásokra, hogy a folyamatokat és a használati rendszert az optimális mederbe tereljük, majd ezen optimalizált rendszert kezdjük el kezelni, hogy cége az autózás és a flottakezelés teljes terhe alól mentesülni tudjon. Kapcsolatrendszerünket és tapasztalatainkat felhasználva hosszú távú stratégiát kínálunk, legyen szó a járművek üzemeltetéséről vagy az üzemeltetés költséghatékony működtetéséről egyaránt.
Ezek a változtatások és optimalizálások rendkívül fontosak annak érdekében, hogy a cég mobilitási költségeit a minimálisra csökkentsük és mindezt a vállalkozás anyagilag is pozitívan érezze. Sok éves szakmai tapasztalatunkkal elérhetővé válik, hogy ne csak egy járműpark álljon rendelkezésre a cég működéséhez, hanem kialakuljon egy tartalommal és szolgáltatással felvértezett valódi gépkocsipark, vagyis a Flotta!

Ajánlatkérés

Page Break

Page Break

Page Break

Page Break

Page Break

* - A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében, hogy kollégánk egyedire szabott ajánlattal tudja Önt megkeresni.

Lojalitás

Mert nem csak a munkánk minősége alapján ítélnek meg minket. A felvállalt és vállalt szerepünkhöz nem elég egyszerűen tartanunk magunkat, ahhoz lojálisnak kell lennünk.

Megbízhatóság

Mert nem a pillanatnyi sikereket részesítjük előnyben. Hosszútávon gondolkodunk, a hosszú távú ügyfél-elégedettséghez pedig folyamatosan megbízhatónak kell lennünk!

Precizitás

Mert az élet sokrétű, ezért nekünk is sokoldalúnak kell lennünk. Ahhoz pedig, hogy szolgáltatásainkat minden területen színvonalasan nyújtsuk, precíznek kell lennünk.

Maximalizmus

Mert mi sem vagyunk tökéletesek. De annak érdekében, hogy ne csak a hibákat, hanem a hibák lehetősségét is a minimálisra redukáljuk, maximalistának kell lennünk.