Hosszútávú bérleti konstrukciók

Kérjen ajánlatot és kollégánk akár még a mai napon elküldi Önnek személyre szabott kalkulációját.

Ön autózik és tankol,
a többit mi elintézzük!

Bár a hosszútávú bérlet valóban egy autó tartós, évekig tartó bérléséről szól, ugyanakkor ennél sokkal több! Ez egy komplett, az ügyféligényeknek megfelelő teljes körű szolgáltatás, ahol az autó csupán eszköze és része a „nagy egésznek”. Ebben a konstrukcióban Ön, az Ön kollégái és teljes vállalkozásának autóhasználói a többi autóssal szemben azt az előnyt tudhatják magukénak, hogy a legmegfelelőbb autó kiválasztásától az üzemeltetési tanácsokon keresztül, a karbantartások, a javítások, a biztosítási és kárügyintézés, a gumiabroncs szolgáltatás és bármilyen felmerülő probléma és igény esetén mindent a Sajo Car Fleet intéz. Nem csak törekszünk a színvonalas és minőségi szolgáltatásra, hanem megvalósítjuk azt! Árképzésünket a piaci viszonyokhoz igazítottuk, így Ön valós és utólagosan elrejtett elszámolás nélküli, egyértelmű kalkulációban tudja összehasonlítani ajánlatunkat a konkurenciával. Szolgáltatási palettánk széleskörű és egyénileg alakítható a már korábban említett speciális igényeknek megfelelően. A hosszútávú bérlet nálunk tényleges tartalommal rendelkezik. Ön autózik és tankol, a többit mi elintézzük!

Ajánlatkérés

Page Break

Page Break

Page Break

Page Break

Page Break

Page Break

Page Break

* - A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében, hogy kollégánk egyedire szabott ajánlattal tudja Önt megkeresni.

Lojalitás

Mert nem csak a munkánk minősége alapján ítélnek meg minket. A felvállalt és vállalt szerepünkhöz nem elég egyszerűen tartanunk magunkat, ahhoz lojálisnak kell lennünk.

Megbízhatóság

Mert nem a pillanatnyi sikereket részesítjük előnyben. Hosszútávon gondolkodunk, a hosszú távú ügyfél-elégedettséghez pedig folyamatosan megbízhatónak kell lennünk!

Precizitás

Mert az élet sokrétű, ezért nekünk is sokoldalúnak kell lennünk. Ahhoz pedig, hogy szolgáltatásainkat minden területen színvonalasan nyújtsuk, precíznek kell lennünk.

Maximalizmus

Mert mi sem vagyunk tökéletesek. De annak érdekében, hogy ne csak a hibákat, hanem a hibák lehetősségét is a minimálisra redukáljuk, maximalistának kell lennünk.